+597 425928 / +597 08611309 info@weidmijnlammeren.org

WML vrienden John en Laura Bosscher en gezin op bezoek

Er is weer veel gebeurt in de afgelopen maanden, kinderkampen, Gospeltruck, kinderfeesten, maar het absolute hoogtepunt was de outreach naar het binnenland met WML vrienden John en Laura Bosscher en gezin. Twee dorpen werden bezocht. De lokale voorganger Michel Joona had alles goed voorbereid. In de bovenbouw van elke dorpsschool verdeelden we nieuw Testamenten. Met de kinderen van de middenbouw mochten we aan de slag onder de mangoboom. Door middel van leuke liedjes, grappige spelletjes, pakkende toneelstukjes en visuele Bijbelteksten vertellen we over Gods liefde en plan voor ons leven.   Evangeliseren is fijn en mooi maar het belangrijkste zijn de lokale werkers die verder gaan met de jonge discipelen van Jezus. In Abenaston waren er na de outreach maar liefst acht personen bereid om onder leiding van de voorganger te helpen met het kinderwerk. We hopen hen binnenkort weer te bezoeken voor training en toerusting. In de dorpen brachten we o.a. Bijbels en goede gebruikte kleding. Daarnaast ook mooie DVD’s met complete jaargangen aan kinderwerk materiaal, Bijbelvertellingen, leuke werkopdrachten etc. De DVD’s zijn een gift van stichting Doe Maar. Een juf van de school keek ons aan met grote vragende ogen. Of we niet konden komen naar het dorpje Nazareth bij Nieuw Aurora. Stroomopwaarts zijn er heel veel kinderen en ook gelovige werkers die hen willen begeleiden in het volgen van Jezus. Training en materialen zijn hard nodig. De kerk is levend en sterk in Suriname. Met uw steun en gebeden hopen we onze medegelovigen in het binnenland te blijven bemoedigen met goed kinderwerkmateriaal en Bijbelvast onderwijs

Gemeente Kruispunt zegende de WML dagopvang met een prachtig speeltoestel voor onze kleintjes. Spelen is een serieuze zaak. Dagelijks wordt er daarom onder toeziend oog van onze tantes heftig naar hartenlust geschommeld.

Sylvie ’s moeder was 15 jaar oud toen ze geboren werd. Zwaar ondervoed kwam ze als baby van zes maanden bij ons binnen. Nu is ze een gezonde vrolijke kleuter met een duidelijk eigen willetje. Dankzij de hulp van kindervrienden mogen we binnenkort starten met de bouw van nog zes gezinswoningen voor de opvang van 30 nieuwe kinderen. Help ons meebidden voor een goed verloop van dit nieuwe project genaamd “Hadassa.”

GEBEDSPUNTEN 

Dank de Here voor zijn bescherming van de kinderen in de WML dag -en permanente opvang.  

Deze maand draaien we  in Paramaribo de trainingen kinderpastoraat en kinderwerk. Bid met ons dat deelnemers aangeraakt en geïnspireerd zullen worden om zich vol passie in te zetten voor het kinderwerk. 

Kerstfeest is bij uitstek een geweldige kans om het evangelie te delen. Vooral op scholen krijgen we veel ingang. Help ons bidden voor open harten.