+597 425928 / +597 08611309 info@weidmijnlammeren.org

Trainingen en Studiedagen Weid mijn lammeren

Voor kinderwerk is meer nodig dan liefde en enthousiasme. Er zijn veel methodes en technieken ontwikkeld om op een leuke en effectieve manier Bijbelse waarden en normen over te dragen aan kinderen. Op de kinderwerkers/jeugdleiders trainingen en workshops gaan ervaren WML trainers in op visie, teamwork, de ontwikkeling van kinderen, vertel technieken, zingen, objectlessen, creatieve geloofsoverdracht, knutselen, poppenkasttechnieken, clownerie, drama sport en spel. De Weid mijn lammeren training wordt afgesloten met een praktijk en theorie tentamen. De trainingen worden elk jaar verzorgd in het WML Vormingscentrum aan de Stoelmanstraat 8 in Paramaribo. Ook in de districten en binnenlanden van Suriname worden er op aanvraag trainingen voor kinder- en jeugdleiders verzorgd.

Andere trainingen zijn o.a.

Family builders: Voor ouders en verzorgers met kennisoverdracht en handvaten over opvoeding.

Family builders: Voor ouders en verzorgers met kennisoverdracht en handvaten over opvoeding.

No Apologies: Om jongeren vanuit een Bijbelse basis te helpen omgaan met seksualiteit en relaties. De trainingen zijn geschikt voor scholen en jeugdgroepen.

Kinderpastoraat: Deze lessen worden verzorgd in samenwerking met verschillende hulpverleningsorganisaties in Nederland en Suriname.

Onze visie:

Weid Mijn Lammeren, is een uitspraak van de Here Jezus in de Bijbel ( Joh.21:15 ). Vanuit deze visie is Stichting Weid Mijn Lammeren ontstaan.

Onze Missie:

“Stichting Weid Mijn Lammeren zet zich in voor het welzijn van alle kinderen, in het bijzonder voor kwetsbare kinderen in Suriname."

Adres: Stoelmanstraat 8, Paramaribo, Suriname
Postbus: 9181 Zorg en Hoop
Tel/fax: (597) 425928 / 350408 / 861130
E-mail: info@weidmijnlammeren.org of kind@sr.net

Voor meer info: Bezoek onze contactpagina

Onze vrienden: