+597 425928 / +597 08611309 info@weidmijnlammeren.org

Uitleenservice en Lektuurverspreiding 

Elke zondagsschool of kinderclub heeft lesprogramma’s nodig. Anders is Jozef èèn week in de put en de volgende week met Maria op weg naar Bethlehem. Kinder- tiener of jeugdwerkers kunnen lid worden van de uitleenservice. Met dit lidmaatschap kan leuk en eigentijds men materiaal worden geleend waaronder lesprogramma’s voor alle leeftijden, poppenkast poppen, flanelmateriaal en lektuur. In de uitleenservice zijn er ook kleurplaten en knutselwerkjes verkrijgbaar. WML heeft drie uitleencentra in Suriname en wel in Paramaribo, Albina, en Nickerie. Weid mijn lammeren ( WML ) zet zich in voor de verspreiding van Gods woord zoals de Suribijbel en Reach 4 life actie.

Onze visie:

Alle volgelingen van Jezus beseffen dat God grote waarde hecht aan de liefdevolle begeleiding en geestelijke vorming van kinderen. Discipelen van Jezus zijn in staat en bereid om zowel in hun persoonlijke leven, kerk, en samenleving invulling te geven aan deze opdracht: ‘Weid Mijn Lammeren.’

Onze Missie:

“Stichting Weid Mijn Lammeren zet zich in voor het welzijn van alle kinderen, in het bijzonder voor kwetsbare kinderen in Suriname.”

Adres Stoelmanstraat 8, Paramaribo, Suriname
Postbus 9181 Zorg en Hoop
Tel/fax (597) 425928 / 350408 / 8611309
E-mail: info@weidmijnlammeren.org of kind@sr.net

Voor meer info: Bezoek onze contactpagina

Onze vrienden: