+597 425928 / +597 08611309 info@weidmijnlammeren.org

Elk jaar organiseren wij in de grote vakantie(in de maand augustus) een groot kinder kamp.

Het doel van dit kamp is om kinderen meer te leren over het Evangelie van Jezus Christus. De doelgroep bestaat uit kinderen van 7 tot en met 12 jaar en alle kinderen van deze leeftijdgroep kunnen dus hieraan meedoen.

Via de radio en onze facebook pagina wordt deze activiteit elk jaar gepromoot. Dit resulteert erin dat wij elk jaar weer rond 50 tot en met 75 kinderen kunnen accomoderen.
Met een groep van 15 leiders(vrijwilligers) worden de kinderen begeleid tijdens het kamp. Drie dagen lang worden de kinderen op een professionelle en kindvriendelijke manier bezig gehouden door onze leiders.

Het kamp kent elk jaar weer een ander thema. Zo waren enkele thema’s de afgelopen jaren: Soldaten van God, Omgekeerde wereld, Zwart Wit enz.
Ons team bereidt elk jaar, geinspireerd door de Heilige Geest, de kampen met heel veel liefde voor. Vanuit het thema wordt dan nagedacht over de geschikte Bijbelverhalen, spelletjes, creatieve werkstukjes enz. Ook wordt er nagedacht over andere logistieke zaken, zoals veiligheid en voeding.

 

Tijdens het kamp zingen wij flink met de kinderen.  De Bijbelverhalen worden op een spannende manier verteld en zelfs uitgebeeld. Wij verzorgen objectlessen, er is toneel, wij doen spelletjes en zorgen voor een actieve lichamelijke beweging van de kinderen.

Op het kamp is er altijd een ook pastoraal hoekje. Hier kunnen de kinderen naar toe gaan, indien zij behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek met een van de pastorale werkers.
Tijdens het kampvuur kunnen de kinderen, dat wat zij op het kamp geleerd hebben, op een leuke manier presenteren. Tijdens de kampvuuravond ontdekken wij telkens weer hoe talentvol de kinderen zijn.

Adres:
Stoelmanstraat 8, Paramaribo, Suriname

Postbus:
9181 Zorg en Hoop

Tel/fax:
(597) 425928 / 350408 / 861130

E-mail:
info@weidmijnlammeren.org
kind@sr.net

Voor meer info:
Bezoek onze contactpagina

Onze vrienden: